Възглавници: Да спиш на лампата.
Subscribe:

Ads 468x60px

Да спиш на лампата.

Да спиш на лампата.

Звучи нелогично нали ? Как така да спиш на лампата.По скоро правилният израз е - да спиш върху нощната си лампа.Какво ли не правят дизайнерите за да продават повече и да привлекат нашето внимание.


Ръководейки се от максимата - всеки в своя дом може да прави каквото си иска и да спи където мисли че му е най-добре и удобно немският художник Симон Фрамбах е създал именно такава лампа.Тя е изработена така, че на практика можеш да я поставиш където искаш в дома си включително да я ползваш за възглавница.
Да спиш на лампата.
Да спиш на лампата.

Той е създал своят  продукт от мека полиуританова пяна и го е нарекъл "Soft Light". За съжаление е произведена само една бройка защото според Симон това е произведение на изкуството,  а не модел за изработка.Разбира се големите брандове и производители на осветителни тела го подозират, че тайничко се надява идеята му да стане популярна и се подготвят за масовото и производство, но за сега такива са обстоятелствата -една бройка е само:) Бъдещият потенциал е видим и идеята е страхотна за ползването и като възглавница и нощна лампа за четене едновременно.Ще поживеем и ще разберем - както казват руснаците.

0 коментара:

Публикуване на коментар