Възглавници: Изгодно възглавници „ Memory Foam”
Subscribe:

Ads 468x60px

Изгодно възглавници „ Memory Foam”


Възглавници от мемори  пяна са изработени от високо еластичен   полиуретан. Тези възглавници се различават по своята  твърдост и плътност. Мемори пяната трябва да  отговаря на телесното тегло на човек  или по-точно на натиска който ще се окаже върху възглавницата. Това е основният критерии макар и при възглавниците да важи с по-малка сила отколкото при матраците.Като достъпност тоест изгодна цена за сега възглавниците са на по-добри цени от когато и да е било.Съществуват най-различни производители и съответно и различни цени. Цената се формира най вече от колко процента пяната с памет е от целия продукт.


Къде да намерим изгодно Възглавници с пяна с памет?

Можете да търсите желаната от Вас възглавница„ Memory Foam”   онлайн или офлайн.
 Вашият местен МОЛ  може да предложи  някои от тези  продукти на  изключително ниска цена. Все пак, не забравяйте да проверите качеството на възглавниците, преди да  я закупите .

  • Много е вероятно е тези  възглавници с  пяна памет да са „Китайчета”  
  • Другата възможност която, не е за пренебрегване е големите количества и „извиване на ръцете” на производителите  за цена. Това неминуемо води до по-ниско качество или до използването на стари и опасни материали в производството им. Понякога те съдържат остатъци от токсични химикали като формалдехид и PBDE. 
Можете да намерите доверени сайтове, които продават на дребно качествени  възглавници пяна с памет на изгодна  цена.На практика има хиляди сайтове и търговци който искат да Ви продадат възглавница с мемори пяна. Тази здравословна конкуренция дава отлични възможности за потребителите да купуват качествени продукти на ниска цена. 

  • Основното което трябва да се съблюдава е за наличността.Лично за мен е много изнервящо да искаш да си купиш и да ти кажат след 6 или 10 дни –доставка.
  • Причината е в това, че са виртуални магазини и не поддържат налични количества.А и не е логично да имат в наличност дрехи,телефони  и още хиляди стоки.
  •  Тези сайтове обикновено имат мнения на потребители, които да ви помогнат да вземете  най –правилното  решение при търсене на даден продукт.
  • От друга страна да не забравяме и ролята на "админа" който винаги може да изтрие отрицателните коментари.
Препоръката е : Намерете си сайт който има наличности и доставя в рамките на другия ден.

1 коментара:

Анонимен каза...

В шоуто си д-р Оз каза, че полиуретановите възглавници са отровни?! Без да поставя каквито и да било условия?!

Публикуване на коментар