Възглавници: Позата за спане издава каква връзка имате
Subscribe:

Ads 468x60px

Позата за спане издава каква връзка имате

Начинът по който спите и позата, която заемате по време на сън могат да са много показателни за връзката ви. Това е ситуация, при която почти не успяваме да се контролираме и сме най-чувствителни. Подобни моменти могат да са показателни за много неща, свързани с нас самите или с партньора ни.


Това е връзка основана на много страст Не са мъж и жена а партньори който ги обединява една цел и мечта.Освен сексът са свързани и на интелектуално ниво.Връзката я очаква голямо бъдеще.

Стабилни отношения който са коствали много и на двамата.Партньорите са преживяли големи разочарования в миналото и сега смятат че са открили правилният човек и се боят да не го загубят.


Така спят партньори който ги обединява здрава връзка, но прекарват много време разделени един от друг.Единият може и по 10 часа да е на работа или да отсъства по друга причина.Въпреки всичко връзката им добра и стабилна защото всеки възприема другия какъвто е.

Позата в която спи такава двойка означава че всеки възприема другият с недостатъците му.Преминали са през изпитанията и ги чака добро бъдеще.

В такава поза спят партньори който са спонтанни.Лицата има са на различни страни, но ги обединява силна връзка.Това се получава когато имат различен темперамент или други различия (тя е висока а той нисък).


Така обикновено спят възлюбените.Характерите им са  много сходни.Имат еднакви интереси и споделят едни мечти.Външно много си подхождат.Позите им на спане са едни и същи обединява ги контакта по между им.
Такива връзки се основават на независимостта.Страхуват се от близостта и в същото време се нуждаят от нея.Връзка от кариеристи. Съществуват добри перспективи за тях.

Партньори спящи в такава поза вече са изградили основата на своята връзка.Всеки си е оставил своя лична свобода и пространство,  но за сметка на чувствата си към другият.Могат много да простят и да премълчат в името на връзката.

Партньори спящи в такава поза са влюбени.Връзката им е силна и изградена на доверие.Независимо че са с гръб един към друг това  показва че всеки предпазва другият от външният свят.
В случай че с партньора си спите в такава поза.Това означава че двамата са независими и всеки си има своят свят.Близостта им само би на накърнила тяхното лично пространство.Свързват ги общи деца или други задължения.По скоро са бизнес отношения.

Всеки може да си помисли дали е вярно това.Споделете какви са Вашите наблюдения.



2 коментара:

Анонимен каза...

Интересно,колко е вярно не знам обаче ми направи впечатление че моята я няма.Би ми интересно да узная изглеждат логични.

Анонимен каза...

До горния: Че що не казваш как спиш? На челна стойка?

Публикуване на коментар